ENGLISHCHINESEKOREANGREEK

PRESS

THE GAME

VIDEO TUTORIALS

GAME TIPS

SUPER PLAYERS

PRESS

PRESS

BUY THE GAME

KIDS MODEFollow tapdisc on Twitter

TAP DISC LITE - Δοκιμάστε το πριν το αγοράσετε !!!

CASH WINNER

ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ - ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ

Αποφασίσαμε να επιβραβεύσουμε τους καλύτερους και γρηγορότερους παίκτες για την προσπάθεια, τις ικανότητες αλλά και την υποστήριξή τους, προσφέροντας χρηματικά βραβεία.

Εκτό από τον επίσημο διαγωνισμό, τρέχουν συχνά μικρότεροι διαγωνισμοί με χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε όλο τον κόσμο. Θα ανακοινώνονται εδώ. Μείνετε συντονισμένοι.

ΤΡΕΧΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ITUNES GIFT CARDS ΣΤΟ EASY MODE:
TOUCH ARCADE (US) http://forums.toucharcade.com/showthread.php?t=75717
Τελειώνει: 17 Δεκ 2010 / 24:00 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΒΡΑΒΕΙΟ 1 - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΑΚΙ !
$100
Στον παίκτη που θα καταφέρει να έχει το καλύτερο score στο NORMAL MODΕ και θα ξεπερνάει τουλάχιστον τους 100.000 πόντους, την 01 Ιανουαρίου 2011 ώρα Ελλάδος 07:00.
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 3 - ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΗ !!!


ΒΡΑΒΕΙΟ 2
$100
Στον πρώτο παίκτη που θα τελειώσει το παιχνίδι στο HARD MODE.
ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣΒΡΑΒΕΙΟ 3
$100
Στον πρώτο παίκτη που θα ξεπεράσει τους 75.000 πόντους στο NORMAL MODE.
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 3 - ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΗ !!!
>>ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:

1. Οποιoσδήποτε παίχτης θέλει να συμμετάσχει σε αυτόν τον χρηματικό διαγωνισμό, πρέπει να στείλει e-mail εδώ info@tapdiscgame.com με την κατηγορία στην οποία συμμετέχει, το σκορ του αν χρειάζεται και τα προσωπικά του στοιχεία για να έρθουμε σε επαφή μαζί του. Τα στοιχεία επαφής θα χρησιμοποιηθούν μόνο για επαφή αναφορικά με τον διαγωνισμό.

2. Ένας παίχτης μπορεί να συμμετάσχει με πολλαπλά e-mail για το πρώτο βραβείο, στέλνοντας κάθε φορά το νέο σκορ του. Ένας παίκτης δεν μπορεί να κερδίσει περισσότερα από ένα χρηματικά έπαθλα.

3. Η σειρά με την οποία θα λάβουμε τα e-mails των παιχτών είναι η σειρά με την οποία θα εξεταστούν οι αιτήσεις τους. Ο πρώτος σε κάθε κατηγορία που θα είναι σύμφωνος με τον παρόντα διαγωνσιμό θα κερδίσει το αντίστοιχο έπαθλο.

4. Τα χρήματα θα δωθούν μέσω λογαριασμού paypal που θα μας ανακοινώσουν οι νικητές ή (αν το προτιμούν οι νικητές) με την μορφή gift cards στο iTunes. Υπάρχει περίπτωση το πραγματικό ποσό που θα ληφθεί από τους νικητές να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από αυτό που έχει ανακοινωθεί. Τυχών έξοδα μεταφοράς θα πληρωθούν από εμάς.

5. Στους νικητές θα ζητηθεί
α. Screenshot (εικόνα) του game σε συνδυασμό με το open feint score (επιβεβαίωση μέσα από το openfeint). Αυτός είναι και ο τρόπος απόδειξης της νίκης τους.

Παράδειγμα:

Είναι απαραίτητο να φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο κώδικας όπως στο παράδειγμα.
Προσοχή αυτός ο κώδικας δεν υπάρχει στην πρώτη έκδοση του παιχνιδιού αλλά μετά το version 2.0.0 με όνομα Tap Disc. Οπότε διαγωνιζόμενοι με προηγούμενο version είναι άκυροι.
β. Απόδειξη της αγοράς του παιχνιδιού (κάθε φορά που αγοράζετε κάτι από το iTunes, λαμβάνετε μια απόδειξη στο email σας).
Συμμετοχές με εκδόσεις που "κατέβηκαν" με χρήση promocodes ή παράνομες κόπιες του παιχνιδιού, δεν μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό και θα ακυρώνονται.

ΓΙα να πάρετε screenshot κάντε αυτό:


Επίσης, ίσως έρθουμε σε επαφή με τους πρώτους κάθε κατηγορίας ώστε αν είναι δυνατόν, να μας δώσουν καταγεγραμμένο σε video ένα μέρος του παιχνιδιού (τουλάχιστον το τελευταίο λεπτό του high score τους) που οδήγησε στη φερόμενη ως νίκη στην αντίστοιχη κατηγορία ή άλλο video που απλά παίζουν, ώστε με την άδειά τους να μπορούμε να το δείξουμε στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού, στο youtube κλπ.

6. Μπορούμε να ακυρώσουμε οποιαδήποτε υποψηφιότητα χωρίς να πρέπει να εξηγήσουμε το γιατί, παρόλο που θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε τους λόγους της απόρριψης (π.χ. περίπτωση απόπειρας hacking, υποψηφιότητες που προήλθαν από πειρατικές κόπιες του παιχνιδιού κλπ.).

7. Ο προκαθορισμένος χρόνος λήξης του διαγωνσιμού, δεν αφορά τον πραγματικό χρόνο που παίξατε αλλά τον χρόνο που θα λάβουμε το e-mail σας. Για παράδειγμα αν ένα σκορ μεγαλύτερο από οποιοδήποτε επιτευχθεί μέσα στον καθορισμένο χρόνο αλλά το email το λάβει ο server μας μετά την λήξη του καθορισμένου χρόνου, δεν θεωρείται υποψήφιο να διαγωνισθεί και ακυρώνεται.

8. H LEGAL RADIATION TEAM ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.

9. Τα ονόματα των νικητών θα γνωστοποιηθούν σε αυτό το website και τα βίντεο που ίσως υπάρξουν είιτε των νικητών είτε όσων συμμετάσχουν, μπορεί να γνωστοποιηθούν από εμάς σε αυτό το website είτε οπουδήποτε αλλού για διαφημιστικούς λόγους. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται την πλήρη παραχώρησηπρος εμάς των δικαιωμάτων τους σε σχέση με το υλικό που θα μας στείλουν.

10. Μην χρησιμοποιήσετε παράνομη κόπια του παιχνιδιού. Θα ακυρωθείτε.

11. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΕΔΩ, ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ.

12. Η Apple δεν σπονσοράρει ούτε είναι υπεύθυνη για την διεξαγωγή αυτής της προωθητικής ενέργειας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ - ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΕΞ`ΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

 

 
     
  about the team credits more creations legal notices contact